Cautare

1616 de rezultate pentru "deranjamente internet" (7.52 secunde)
"S-au dezvoltat retelele de internet, au devenit o necesitate. Exista o cerere foarte mare pentru oameni care sa se ocupe de conectarea la internet si tot ceea ce tine de problemele si de tehnologia aferenta", noteaza site-ul mai sus-mentionat.
Achizitia politelor este posibila prin intermediul site-ului www.allianzdirect.ro, iar plata contractelor de asigurare se face online, direct prin Internet sau in numerar, prin card bancar la bancomate, transfer bancar, direct debit sau Internet banking.
Microsoft se bucura pentru un punct de piata in State Cota de piata a Microsoft a crescut cu un punct luna trecuta, ajungand impreuna cu Yahoo la 20,36% din piata motoarelor de cautare pe internet pe continentul nord-american, informeaza agentia Reuters, citata de Yahoo News.
Pentru cei care gandesc liber, online-ul este un 'must' In opinia managerului Pro TV, dezvoltarea pe internet este un "must". ... Noi avem in obiectiv cresterea cotei de piata, suntem foarte indragostiti de internet.
Din portofoliul companiei care numara peste 60 de tipuri de asigurari generale, viata si sanatate, cu derivatele acestora, cinci produse pot fi achizitionate prin internet: ... www.astraonline.ro este solutia pe care noi o propunem utilizatorilor de internet care doresc sa isi gestioneze singuri portofoliul de asigurari.
Insa, la numarul afisat pe pagina de internet a Casei Nationale de Pensii, la sectiunea ‘‘Contact‘‘ telefonul fie suna degeaba pentru ca nu raspunde nimeni, fie suna ocupat.
Intre timp, romanii s-au desteptat si s-au constituit in grupuri pe internet, luptand uniti impotriva bancilor. ... Pe internet s-au creat comunitati intregi de clienti bancari nemultumiti de modul de aplicare a ordonantei cu pricina.
Valcenii vor putea sa-si plateasca, de astazi, taxele si impozitele prin internet, dupa ce Primaria Ramnicu Valcea a finalizat implementarea solutiei pentru plata electronica.
Fenomenul incepe sa se extinda si pe alte piete, si principalii detinatori de spatii media Internet care au recurs la formate video (Time Warner, Yahoo!, Disney, Microsoft/NBC) sunt si detinatori de spatii media traditionale, ceea ce i-a facut si mai competitivi in industrie.
Oficialii TNS acorda credit suplimentar acestui nou canal media datorita prezentei in Top50 al spenderilor in Internet a unor companii care sunt departe de topul advertiserilor in general, aceste companii aducand un suflu promitator dinamicii viitoare a evolutiei adspendului in Internet.
Procentul de 75% crestere in 2005 fata de 2004 a Internet advertisingului in Romania, potrivit previziunilor specialistilor, surclaseaza toate celelalte rate de crestere din domeniul publicitatii la nivel european.
Infiintarea si administrarea unui site pe internet necesita una dintre cele mai mici investitii initiale. ... Datele statistice si studiile de piata in domeniu semnaleaza faptul ca piata publicitatii on line este in continua crestere, la fel si numarul utilizatorilor de internet.
Design compact si acces wireless la internet Din punct de vedere al design-ului, consola este mai mica decat a competitorilor si este disponibila in mai multe culori. Wii are dimensiunile a trei carcase DVD suprapuse si este dotata cu tehnologie wireless, prin care se poate conecta la internet.
Un minor valcean este cercetat de oamenii legii dupa ce a fost prins ca foloseste pe Internet numele unei companii de telefonie mobila pentru a face rost de bani.
Discutiile sunt in curs de derulare cu celelalte companii de internet, au declarat reprezentantii NBC. ... Vom avea astfel contact cu tot publicul de pe internet din Statele Unite", a declarat Peter Chernin, reprezentantul News Corp.
Una dintre intrebarile cele mai frecvente ce sunt puse psihologilor este aceea daca se pot iubi doua femei in acelasi timp si daca situatia este mai putin grava in cazul in care una dintre cele doua este o amanta virtuala, cunoscuta si frecventata doar pe Internet.
Pe numele sau lung, Internet Protocol, acesta reprezinta un sir de 12 numere format din patru grupuri de cate trei cifre. Practic, fiecare calculator (retea de calculatoare) care are/au acces la Internet are/au un IP unic.
„Sunt foarte multe probleme sub aspectul fraudelor pe internet si fenomenul este în crestere. ... „Politia din acel oras nici macar nu avea conexiune la internet.
Dupa cum se stie, fiecare calculator conectat la Internet are atribuit un numar, denumit IP (Internet Protocol).
Mozilla Firefox si Windows Internet Explorer sunt la fel de vulnerabile.Compania de securitate CA a lansat vineri un avertisment pentru persoanele care utilizeaza computerul la domiciliu si care nu constientizeaza riscurile la care se expun când acceseaza internetul.
google-analytics.com